Menu
Your Cart

Οικοδομικά Υλικά

Οικοδομικά Υλικά
Κωδικός Προϊόντος: S400-ELASTOTET-80ml
Σιλικόνη Αντιμυκητιακή S-400 80ml  ELASTOTETΗ S400 είναι αντιμυκητιακή σιλικόνη γενικής χρήσης.Κατάλληλη για χρήση σε μη πορώδη υλικά, όπως αλουμίνιο, γυαλί, κεραμικά, πορσελάνη, κτλ.- Δε βάφεται- Γενικής Χρήσης-Ιδανική για μόνωση, συγκόλληση, στεγάνωση- Για επαγγελματική ΧρήσηΣυσκευασία: ..
1.50€
Χωρίς ΦΠΑ:1.21€
Κατασκευαστής: Durostick Κωδικός Προϊόντος: DUROSTICK TAXEIAΣ ΠΗΞΕΩΣ
Τσιμεντοειδής λευκή κόλλα πρώιμων αντοχών, για απορροφητικά και μη πλακίδια, ενισχυμένη με ρητίνες ακρυλικής βάσης, αντιπαγετική, με εξαιρετικές αρχικές αντοχές και μηδενική ολίσθηση σε συνθήκες έντονης/αυξημένης υγρασίας. Προσφέρει τη δυνατότητα της αυθημερόν τοποθέτησης και αρμολόγησης, όταν ο ..
19.22€
Χωρίς ΦΠΑ:15.50€
Κατασκευαστής: Durostick Κωδικός Προϊόντος: DUROFLEX-PU
Ελαστική μαστίχη αρμών, ενός συστατικού, πολυουρεθανικής βάσης. Είναι μηχανικά ανθεκτική, δε λαδώνει και αντέχει στον ήλιο και το χιόνι. Δεν επηρεάζεται από το γλυκό ή το θαλασσινό νερό, βάφεται και είναι αποτελεσματική για σφραγίσεις αρμών πλάτους 6-30 mm και βάθους 3-15 mm...
6.01€
Χωρίς ΦΠΑ:4.85€
Κατασκευαστής: Durostick Κωδικός Προϊόντος: DUROLUX AQUA
Υδατοδιαλυτή ακρυλική ριπολίνη εξαιρετικής λευκότητας που δεν κιτρινίζει με την πάροδο του χρόνου. Μπορεί να εφαρμοστεί σε επιφάνειες ήδη βαμμένες με παλιά βερνικοχρώματα διαλύτη. Δουλεύεται εύκολα, απλώνει ομοιόμορφα στην επιφάνεια χωρίς βενιές και έχει μεγάλη απόδοση και καλυπτικότητα. Δημιουργεί ..
9.42€
Χωρίς ΦΠΑ:7.60€
Κατασκευαστής: Durostick Κωδικός Προϊόντος: DUROSTICK ΑΚΡΥΛΙΚΟ
Ακρυλικό χρώμα κορυφαίας ποιότητας, ανθεκτικό στην υγρασία, τον παγετό, τον ήλιο, τα καυσαέρια και τα αλκάλια. Επιτρέπει τη διαπνοή της επιφάνειας, δίνοντας τη δυνατότητα στους υδρατμούς να διαφεύγουν. Δημιουργεί φράγμα ενανθράκωσης στο εμφανές σκυρόδεμα και δε σαπωνοποιείται. Προσφέρει μοναδική καλ..
5.89€
Χωρίς ΦΠΑ:4.75€
Κατασκευαστής: Durostick Κωδικός Προϊόντος: DUROSTICK D-14
Αποφρακτικό υγρό άμεσης δράσης, για όλο το δίκτυο αποχέτευσης. Ξεβουλώνει γρήγορα σωληνώσεις, νιπτήρες, μπανιέρες, λεκάνες, νεροχύτες, διαλύοντας συσσωρευμένα λίπη, αποφάγια, πουρί, τρίχες, χαρτιά, πανιά κ.ά. Χρησιμοποιείται τακτικά για τη βελτίωση της ροής του νερού στις σωληνώσεις, αποσυνθέτοντας ..
5.26€
Χωρίς ΦΠΑ:4.24€
Κατασκευαστής: Durostick Κωδικός Προϊόντος: DUROSTICK D-15
Ισχυρότατο καθαριστικό βόθρων και αποχετεύσεων, το οποίο χρησιμοποιείται χωρίς διάλυση. Ενεργεί πάνω στα τοιχώματα των αποχετεύσεων διαλύοντας λίπη και πουρί, των οποίων η συσσώρευση είναι συχνά η αιτία «βουλώματος» των σωλήνων του αποχετευτικού δικτύου. Το καθαριστικό D-15, επειδή είναι βαρύτερο..
48.36€
Χωρίς ΦΠΑ:39.00€
Κατασκευαστής: Durostick Κωδικός Προϊόντος: DUROSTICK D-64
Χυτό, αυτοεπιπεδούμενο τσιμεντοκονίαμα εξομάλυνσης δαπέδων, για πάχη 3 έως 30mm, ταχείας πήξης και ωρίμανσης που δεν παρουσιάζει ρωγμές συρρίκνωσης. Διακρίνεται για τις υψηλές μηχανικές αντοχές του στην τριβή, την θλίψη και την κρούση, την ισχυρή πρόσφυση σε κάθε ορυκτό υπόστρωμα, και την άριστη ρεο..
22.32€
Χωρίς ΦΠΑ:18.00€
Κατασκευαστής: Durostick Κωδικός Προϊόντος: DUROSTICK AΣΤΑΡΙ ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΥ & ΓΑΛΒΑΝΙΖΕ
Aκρυλικό, μη τοξικό αστάρι ενός συστατικού, απαραίτητο για την βαφή γυαλιστερών μη σιδηρών επιφανειών, όπως αλουμίνια και γαλβανιζέ. Δημιουργεί άριστες συνθήκες πρόσφυσης για τα τελικά αλκυδικά, υδατοδιαλυτά ή άλλα χρώματα, δουλεύεται εύκολα και απλώνει ομοιόμορφα. Καταργεί την ανάγκη χρήσης του επι..
8.93€
Χωρίς ΦΠΑ:7.20€
Κατασκευαστής: Durostick Κωδικός Προϊόντος: DUROSTICK D-100
Ελαστική, λευκή κόλλα επιπλοποιίας, ταχείας πήξεως, κρυσταλλιζέ, με εξαιρετική αντοχή στην υγρασία, ειδική για εκτεθειμένες στην υγρασία ξύλινες κατασκευές εσωτερικών και εξωτερικών χώρων αλλά και για μακροχρόνια αντοχή σε κάθε ξυλουργική εφαρμογή. Είναι άφλεκτη, άοσμη, υποαλλεργική και αντέχει σ..
4.59€
Χωρίς ΦΠΑ:3.70€
Κατασκευαστής: Durostick Κωδικός Προϊόντος: DUROSTICK D-21
Ισχυρότατο καθαριστικό Aγυάλιστων μαρμάρων και μωσαϊκών. Αφαιρεί εύκολα και γρήγορα επίμονους λεκέδες εκεί όπου τα κοινά απορρυπαντικά αδυνατούν, χωρίς να αφήνει στάμπες...
4.40€
Χωρίς ΦΠΑ:3.55€
Κατασκευαστής: Durostick Κωδικός Προϊόντος: DUROSTICK D-44
Υγρό πρόσθετο, έτοιμο προς χρήση, το οποίο προσδίδει υψηλή ρευστότητα του σκυροδέματος και παράλληλα αυξημένες αντοχές της σκληρυμένης μάζας. Ανάλογα με την απαίτηση, συνιστάται να χρησιμοποιηθεί: Α) Ως μειωτής νερού Μειώνει την απαίτηση του σκυροδέματος σε νερό κατά 10-15% με την ίδια εργ..
54.81€
Χωρίς ΦΠΑ:44.20€
Εμφάνιση 1 έως 12 από 245 (21 Σελ.)