Menu
Your Cart

Στεγανωτικά - εργαλεία & σφραγιστικά

Στεγανωτικά - εργαλεία & σφραγιστικά
Κατασκευαστής: Durostick Κωδικός Προϊόντος: DUROFLEX-PU
Ελαστική μαστίχη αρμών, ενός συστατικού, πολυουρεθανικής βάσης. Είναι μηχανικά ανθεκτική, δε λαδώνει και αντέχει στον ήλιο και το χιόνι. Δεν επηρεάζεται από το γλυκό ή το θαλασσινό νερό, βάφεται και είναι αποτελεσματική για σφραγίσεις αρμών πλάτους 6-30 mm και βάθους 3-15 mm...
6.01€
Χωρίς ΦΠΑ:4.85€
Κατασκευαστής: Durostick Κωδικός Προϊόντος: DUROSTICK DS-220
Επαλειφόμενο ελαστομερές ακρυλικό καουτσούκ για ταράτσες με αυξημένες απαιτήσεις στεγανότητας. Δημιουργεί μια λευκή προστατευτική μεμβράνη με άριστη πρόσφυση στο υπόστρωμα. Λόγω του υψηλού μέτρου ελαστικότητάς του, μπορεί να απορροφήσει ακόμη και πολύ έντονες συστολοδιαστολές χωρίς πρόσθετο οπλισμό...
27.90€
Χωρίς ΦΠΑ:22.50€
Κατασκευαστής: Durostick Κωδικός Προϊόντος: DUROSTICK DS-POLYMER
Ελαστικό σφραγιστικό και συγκολλητικό υλικό νέας τεχνολογίας, άοσμο, χωρίς διαλύτες σε 32 επιλεγμένες αποχρώσεις. Προσφέρει υψηλή συγκολλητική δύναμη με παράλληλη ελαστικότητα, αντοχή στις ακτίνες UV, στην υγρασία, στο όξινο και αλκαλικό περιβάλλον. Δεν κιτρινίζει, είναι αντιμουχλικό, άφλεκτο, βάφετ..
3.60€
Χωρίς ΦΠΑ:2.90€
Κατασκευαστής: Durostick Κωδικός Προϊόντος: DUROSTICK No 39
Ακρυλικό, ελαστομερές, στεγανωτικό ταρατσών, υψηλής πρόσφυσης, χωρίς διαλύτες. Δημιουργεί μία ενιαία, αδιαπέραστη από το νερό μεμβράνη, χωρίς ενώσεις, με μακροχρόνια αντοχή στις καιρικές συνθήκες. Καλύπτει τέλεια τριχοειδείς ρωγμές και μικρορωγμές. Διατηρεί την ελαστικότητά του σε θερμοκρασίες από -..
5.70€
Χωρίς ΦΠΑ:4.60€
Κατασκευαστής: Durostick Κωδικός Προϊόντος: DUROSTICK ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟ ΠΙΣΤΟΛΙ ΦΥΣΙΓΓΑΣ
Προωθητικό πιστόλι φύσιγγας, εξαιρετικής αντοχής στην εκτεταμένη χρήση, με βαρέως τύπου σκανδάλη και επαναφορά. Διαφέρει από τα κοινά πιστόλια σιλικόνης λόγω της ειδικά σχεδιασμένης του σκανδάλης και της ενισχυμένης του κατασκευής, που το καθιστούν κατάλληλο να προωθήσει με εξαιρετική ευκολία ιδιαίτ..
14.88€
Χωρίς ΦΠΑ:12.00€
Κατασκευαστής: Durostick Κωδικός Προϊόντος: HYDROSTOP WATERTANK
Εύκαμπτο στεγανωτικό κονίαμα υψηλών απαιτήσεων, μη τοξικό. Με την εφαρμογή του σε δεξαμενές πόσιμου ύδατος διασφαλίζεται η ποιότητα και η υγιεινή του πόσιμου ύδατος κατά πιστοποίηση του Γενικού Χημείου του Κράτους (Αρ. πρωτ: 00178/015/000) Το προϊόν πληροί τους όρους του κανονισμού ΕΚ 1935/2004 του ..
45.83€
Χωρίς ΦΠΑ:36.96€
Κατασκευαστής: Durostick Κωδικός Προϊόντος: NANO PROOF FABRIC DS-300
Αδιαβροχοποιητικό και ελαιαπωθητικό υγρό εμποτισμού υδατικής βάσης υψηλής διεισδυτικότητας με βάση την Νανοτεχνολογία. Δημιουργεί μια λεπτή, αόρατη ασπίδα προστασίας, μεγάλης αντοχής και διάρκειας. Απωθεί την υγρασία, χωρίς να αλλοιώνει την όψη και την υφή του υφάσματος. Διευκολύνει τον καθαρι..
15.38€
Χωρίς ΦΠΑ:12.40€
Κατασκευαστής: Durostick Κωδικός Προϊόντος: NANO PROOF MARMO DS – 275
Υδαταπωθητικό και ελαιαπωθητικό προϊόν νανοτεχνολογίας, κατάλληλο για την προστασία μαρμάρων, γρανιτών και άλλων υλικών με εξαιρετικά μικρή απορροφητικότητα σε κάθετες ή οριζόντιες επιφάνειες, σε εξωτερικούς ή και εσωτερικούς χώρους. Τα νανοσωματίδια που περιέχονται στη σύνθεσή του, εμποτίζουν με με..
16.00€
Χωρίς ΦΠΑ:12.90€
Κατασκευαστής: Durostick Κωδικός Προϊόντος: NANOPROOF WOOD DS-350
Υδαταπωθητικό Αδιαβροχοποιητικό προϊόν χωρίς διαλύτες, κατάλληλο για την προστασία ξύλινων επιφανειών σε εξωτερικούς και εσωτερικούς χώρους. Η νανομοριακή του δομή, επιτρέπει τη βαθιά διείσδυση στα ξύλα, ανεξάρτητα από το είδος ή τη σκληρότητά τους. Δημιουργεί μια ισχυρή υδαταπωθητική, αόρατη ασπίδα..
16.68€
Χωρίς ΦΠΑ:13.45€
Κατασκευαστής: Durostick Κωδικός Προϊόντος: DUROSTICK ΑΚΡΟΦΥΣΙΑ ΠΙΣΤΟΛΙΩΝ ΣΩΛΗΝΑ
Ακροφύσια για το πολυχρηστικό πιστόλι προώθησης DUROSEAL 600. Είναι υψηλής αντοχής στη συμπίεση, τους διαλύτες και τη συχνή χρήση. Σετ 4 τεμαχίων, διάφορων εφαρμογών, για «σαλάμια», ενέσιμες ρητίνες, εποξειδικούς στόκους, τσιμεντοειδή ελαστομερή σφραγιστικά κ.ά...
1.81€
Χωρίς ΦΠΑ:1.46€
Κατασκευαστής: Durostick Κωδικός Προϊόντος: DUROSTICK ΑΚΡΥΛΙΚΟΣ ΣΤΟΚΟΣ
Στεγανοποιητικό, λευκό σφραγιστικό, σχεδόν άοσμο, χωρίς διαλύτες, με υψηλή ελαστικότητα που διαρκεί. Παρουσιάζει ισχυρή πρόσφυση ακόμη και σε πολύ πορώδεις επιφάνειες. Έχει μεγάλη αντοχή στη γήρανση, δεν επηρεάζεται από το αλκαλικό περιβάλλον των αρμών και βάφεται αφού στερεοποιηθεί...
1.71€
Χωρίς ΦΠΑ:1.38€
Κατασκευαστής: Durostick Κωδικός Προϊόντος: RUST FREE POWDER
Επαλειφόμενος τσιμεντοειδής αναστολέας διάβρωσης οπλισμού σκυροδέματος. Mε ισχυρά αντιδιαβρωτικά στη σύνθεσή του, προστατεύει τον οπλισμό του σκυροδέματος από την προσβολή του από σκουριά που δημιουργείται από την εισχώρηση της υγρασίας ή νερού. Το RUST FREE POWDER στεγανοποιεί τον οπλισμό και τον α..
4.17€
Χωρίς ΦΠΑ:3.36€
Εμφάνιση 1 έως 12 από 27 (3 Σελ.)